Skip to content
Eva og gutta

Helaften med jubelklang

Velkommen til en kveld med humor, husmorters og barytonal jubelklang på Søberg gård

Sted:

Søberg Gård

Kategori:

Konsert

Tidspunkt:

fredag 1. desember
19:00 - 23:45
Billetter

Tidspunkt:

lørdag 2. desember
19:00 - 23:45
Billetter

Velkommen til en kveld med humor, husmorters og barytonal jubelklang på Søberg gård.

3- retter julemiddag innimellom jubelklang fra gjengen fra Opera Di Setra.

Eva og gutta, også kjent som «svigermors drøm», tar turen til Søberg. 3 barytoner og ei te (på piano) skal etter beste evne forsøke å forføre og formidle julas glade budskap: husmorters passer best før påske.

Et gammelt ordtak sier at benevnelsen baryton bare er en forkortelse for “bare ytterst behagelige toner”. Uansett om det skulle stemme eller ikke: Sivert Jullumstrø, Lars Eggen og Sverre Johan Aal smører tjukt på med både sjarm, velklingende toner og barytonal sjarm.

Vi drar tilbake til tiden da menn var menn, vaskemaskin var siste mote og eneste måte å synge på var å “croone”. Men ikke nok med det. Vi synger i vei med innslag av både operette, opera og revy . Innimellom med både 1, 2 og 3–stemt herresang. I tillegg til disse tre sjarmørene har vi med evig vakre Eva Holm Foosnæs på piano. Hun holder gutta på plass og gir samtidig mennene noe å lene øynene på. Her er ingen løfter om høye c men du slipper i tillegg maset fra tenorer som på død og liv skal jåle seg til med både det ene og det andre.

Om Eva & Gutta

  1. Sivert er en jåle som vet å pleie høyden. Han er den som higer etter ”ung og lovende”-stemplet mens de andre kan derimot forlengst fraskrive seg den fordelen.
  2. Lars bruser seg med sine flotte titler og blir kaldt ”sjefen” på privaten men egentlig er det bare et skalkeskjul.
  3. Sverre Johan er vårt intellektuelle alibi som også kan skilte med en gullmedalje fra OL i Kina (men dessverre ikke i sang).
  4. Evas jobb er å skrive arrangementer, og få disse guttene samstemt og tamme. Så her kan det fort være duket for et lite sjalusidrama.

Meny

Forrett: En smak av julens gode smaker
Hovedrett: Pinnekjøtt med mandelpotet, rotmos, hakkpølse og sjy
Dessert: Riskrem med jordbærsaus og juleknekks

Adresse

Søberg Gård

Nord-Østerdalsveien 5716

2560 Alvdal

Åpne i Google Maps

Del med venner