Jonas Fjeld

Fjøset på Søberg Gård

October 30, 2021
/ kl.
21:00
October 30, 2021
-
October 30, 2021
2021
Søberg Gård
fra
550
kr.
Gratis

Opplev Jonas Fjeld på scenen i Fjøset på Søberg Gård

\n

Jonas Fjeld er for mange først og fremst mannen bak den udødelige låten «Engler i sneen». Men han er også mye mer.

\n

I et land som alltid har holdt countrymusikkens tradisjoner til sitt bryst, har han skapt sin tidløse norske versjon av det amerikanske. En versjon der fortellinger som formidles gjennom dyktige tekstforfattere fra Ole Paus til Jo Nesbø veies like tungt som hans nøye harmoniserte melodi.

\n

Jonas Fjeld har gjennom et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende musiker vært en av våre mest erfarne og respekterte artister. Han er en som tar all sin livsvisdom og sitt følelsesliv og uttrykker det gjennom sanger. Oppriktigheten hans, at håndverket er rene følelser og strippet for fakter og fjas, har gjort at mange setter Jonas Fjeld på lista over sine mest folkekjære artister.

\n

Utad en sjenert fyr fra Drammen, en som trives best i skyggefulle partier og helst med en kald Aass-øl i hånda. Men gi han en gitar og en mikrofon så vokser selvbildet som en tordensky. For å si det med en litt heldig omskrevet betydning av en av hans låter.

\n

De siste årene har Fjeld opplevd et internasjonalt gjennombrudd gjennom samarbeidet med den Amerikanske folk-legenden Judy Collins. Deres album «Winter Stories» toppet en av verdens mest prestisjefulle lister på Billboard, og både album og konsertene de rakk å gjennomføre før alt ble stengt, fikk fantastiske kritikker.

\n\n

Informasjon vedr. covid- 19. Skulle det bli strengere restriksjoner pga covid-19 kan det komme endringer i antall billetter.

\n

Inngang

To billettkategorier:
\n1. 3-retters middag før konsert kl. 18.00.
\n2. Kun konsert kl. 21.00 (dørene åpnes kl. 20.00).

\n

Bestill Billetter

Adresse

Nord-Østerdalsveien 5716
2560 Alvdal

Åpne i Google Maps

Del med venner