Skip to content
Marianne Pentha Plakat

Mens vi venter - Julekonsert med Marianne Pentha

Den vakre og stemningsfulle julekonserten "Mens vi venter"

Sted:

Søberg Gård

Kategori:

Konsert

Tidspunkt:

torsdag 21. desember
19:00 - 21:00

Info:

Dørene åpner 18:15
Billetter

Den vakre og stemningsfulle julekonserten "Mens vi venter" har allerede rukket å bli en kjærkommen tradisjon for mange i førjulstiden, som et velfortjent pusterom rett før jul.

Konserten ble opprettet i 2015 av Marianne Pentha og Øyvind Boye, men i år legger Marianne Pentha ut på veien alene. I Skøyen kirke er hun dog godt flankert av det Skøyenbaserte damekoret "Parkens Perler".

Om du ennå ikke har hatt muligheten til å oppleve denne konserten, er det på høy tid! Med sin tre strålende musikere i ryggen serverer Marianne med gjester et allsidig og nøye utvalgt repertoar som både fenger og fengsler.

«Dette var virkelig noe å vente på! Vakkert, mektig, lekent, følsomt»- Arbeidets Rett

«Spesielt må vel fremheves Mariannes følsomme tolkning av "Mitt hjerte alltid vanker" -Tore Bjerkestrand

BIO
Marianne Pentha fra Os i Østerdalen har etterhvert opparbeidet seg en lang og imponerende merittliste som solist og artist over de siste 16 årene. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet i 2003, og har siden den gang levd av musikken. I 2012 var hun med i den første utgaven av The Voice - Norges beste stemme på TV2, hvor hun gjorde en uforglemmelig versjon av "When Love Takes Over" på blind audition. På laget til Magne Furuholmen ble hun med helt til livesendingene.

Pentha har gjort utallige TV-opptredener, blant annet Beat for Beat, God Morgen Norge og Sommeråpent. Hun hadde den samiske stemmen til Elsa i Disney-suksessen Frost 2 i 2019, og i 2021 var hun semifinalist i Melodi Grand Prix sammen med Mikkel Gaup, med låten "Pages".

Pentha har også vært solist med både Kringkastingsorkesteret (KORK) og Oslo Filharmonien. Hun har gitt ut 2 plater med bandet Ánnásuolo, og jobber for tiden med eget materiale.

Adresse

Søberg Gård

Nord-Østerdalsveien 5716

2560 Alvdal

Åpne i Google Maps

Del med venner