Skip to content
Plakat med portrett av forfatteren Oliver Lovrenski

Foto: Agnethe Brun

Oliver Lovrenski

i samtale med Glenn Erik Haugland

Sted:

Alvdal bibliotek

Kategori:

Foredrag

Tidspunkt:

onsdag 12. juni
18:00 - 19:30

Gledelige nyheter! Onsdag 12. juni får Alvdal bibliotek besøk av Oliver Lovrenski - som skal snakke (bla.) om boken sin med Glenn Erik Haugland.

Det blir også et musikkinnslag med Ragnhild Tronsmo Haugland.

Biblioteket samarbeider med Alvdal Bok- og Papirhandel- og de vil være på plass med "Da vi var yngre" - som vil være til salgs etter samtalen og som Oliver kan signere.

Steien Hotel sponser tak over hodet til forfatteren.

Det er gratis inngang - Velkommen!!


Oliver Lovrenski (f. 2003) har kroatisk bakgrunn og er oppvokst i Oslo. I 2023 skrev han oppvekstromanen Da vi var yngre. Boken er solgt i 45 000 eksemplarer, er tildelt Bokhandlerprisen, og den ble også nominert til Brageprisen. Hittil er Da vi var yngre solgt til 14 land.Da vi var yngre er en fortelling om vennskap, sorg, rus og overlevelse i dagens Oslo. Det er et sjeldent innblikk i et røft miljø, og en intens og rå oppvekstroman fortalt med varme og humor.


Lovrenski har et stort engasjement for ungdom, oppvekst og vårt samfunns evne til å kommunisere godt på tvers av generasjonene. Fra scenen forteller han om utenforskap, tilhørighet, motivasjon og egne erfaringer. Hva er det minste skrittet vi kan ta i riktig retning? Hvordan kan vi møte hverandre klokere og bidra til at unge mennesker får tro på at de kan oppnå noe og få et godt liv?

Oliver sier:
Suksessen venter ikke på deg. For hver dag du sløser, hver dag du ikke når potensialet ditt, taper du, familien din, arbeidsgiveren din, og landet ditt. Vi er ikke her for å drive med strømmen, for bare å eksistere. Vi er her for å vinne.

Adresse

Alvdal bibliotek

Gjelen 3

2560 Alvdal

Åpne i Google Maps

Del med venner